Sponsors van het LifeCenter

Al in de voorbereidingen van LifeCenter zagen we hoe er vaak op bijzondere wijze voorzien werd in allerlei zaken die we nodig hadden.

Zo hebben we onder andere van Compassion, het Leger des Heils en andere organisaties bureaustoelen, bureaus, kasten, vergadertafels, servies, bestek, koffiekopjes, twee rvs zes-pits gasfornuizen, fietsen, tv’s, bedden, lampen, schilderijen, kleding, schoenen, etc. gekregen.

Voor de inrichting van de eetzaal hebben we nog veertig mooie stoelen gekregen van restaurant Het Wetshuys en Casa Santa Maria in Almelo. We willen Xandrine van Wouden Berg hier hartelijk voor danken!

Een dankbare gast van LifeMeals heeft een compleet aanrechtblad van rvs mogen maken van zijn werkgever voor de bar in de eetzaal. Zijn werkgever was zo enthousiast, dat hij het werkblad heeft gedoneerd aan LifeCenter.

LifeCenter heeft  een goede doelencheque t.w.v. € 2.500,- van de Rabobank Noord Twente in ontvangst mogen nemen. We zijn hier ontzettend blij mee, want daarmee konden we onze onlangs verbouwde eetzaal verder inrichten.

Onlangs ontvingen wij een bijdrage van maar liefst duizend euro van het BDO Fonds. De bijdrage zal gebruikt gaan worden voor LifeMeals!

We zijn erg dankbaar voor de bijdrage van Fysiotherapie Freek van Ditshuizen. Zij doneerden aan het LifeCenter duizend euro!

Van het Dela goededoelenfonds ontvingen wij 500,-. Wij zijn ze hiervoor zeer dankbaar!

Sponsors